marți, 20 decembrie 2011

Impotenta intelectuala

Nu scriam despre acest lucru dacă protagoniștii acestei întâmplări nu dădeau dovadă de o prostie inimaginabilă. Mă refer la niște mizerii de oameni care lucrează (deși nu ar mai trebui să lucreze ci să fie arestați preventiv pentru că sunt pericol public) la construcția unui tronson de autostradă.
Plictisiți și fără chef de muncă, așa cum sunt mereu muncitorii nostrii, s-au gândit ei să "branconeze" niște mistreți. Nimic anormal, zic, sunt destui cretini care o fac din placere, care sunt lipsiți de umanitate care recurg la astfel de acțiuni pentru a-și satisface dorința de a acumula cât mai multă prostie.
Ce s-au gândit micuții impotenți intelectual, că ar fi bine să alerge cățiva mistreți, cu utilajele cu care lucrau la construcția autostrăzii. Zis și făcut, au pornit un tractor și dăi pedală după mistreți. Rezultatul! Câțiva mistreți omorâți de dragul distracției.
Nu era mai bine, de dragul distracției, foloseau ei tractorul  pentru a construii nenorocita aia de autostradă? Nu mai bine se alergau ei între ei, cu o cazma și de dragul distracției îșii rupeau  picioarele.
Lumea asta bolnavă vomită zilnic astfel de gunoaie sociale, fără să țină cont de nevoia umanității, de a menține un echilibru natural între oameni raționali și rebuturi.
Românica te Iubesc, fie și pentru proștii tăi...

2 comentarii:

Robert spunea...

din pacate Idioti din astia vezi peste tot ...

DoarATAT spunea...

Păi ce zici tu aicişilea ? Păi dacă erau pi tractor, ce trebi avură cu intelectu' ?
~
Cornelius, :)