joi, 15 decembrie 2011

Dependentii de sex - top 10

Pentru că și acesta este un top, și pentru că spam-urile ne mănâncă viața, să îl parcurgem și să îi descoperim pe dependenții de sex

10. Ozzy Osbourne : E comparat cu iepurașul Duracell, cică ține până la de 10 ori mai mult. Acum depinde care este media la care se raporteazaă și iepurașul ăsta.

09. Jack Nicholson : the old Jack încă mai poate, are genunchii rezistenți. Este adevărat, se zvonește că mai folosește și el câteva stimulente sexuale, din cauza cărora se pare că a fost internat, dar e în top. Keep going Jack

08. Mel B  Cred că s-ar potrivi cu Ozzy. Fata e chiar pofticioasă, deși avea relații cu două femei, mai frecventa și câțiva bărbați. 

07. Colin Farrel vrea totul. Dacă ar fi după el, nimic nu i-ar scăpa. Păi tinere Colin, eu zic să începi cu căminele de bătrâni. Apoi să vii să faci vizite pe la mănăstirile de călugărițe de pe la noi.

06. ÎWarren Beatty e cam lăudăros. Se laudă că a făcut sex cu o femeie în fiecare zi până să se cumințească alături de Anette Bening. A ținut el socoteala pe ABAC. I-au iesit 12.775 de femei fără Anette.  

05. Billy Bob Thornton a avut tupeul să o înșele și pe Angelina Jolie. Aceasta a aflat și l-a trimis pe Billy la terapie că poate ajunge să se călugărească. Dar înainte să se cumințească,  înșelat-o din nou pe Angelina cu doctorița care îi trata problemele legate de sex.

04. Amy Winehouse  a fost cam năzdrăvană insista mereu să i se dea palme peste fund când barbatul cu care se contopea, era in plină prestație.

03. Robbie Williams e fan al prostituatelor. Când nu mai avea banuti, Robbie se mulțumea cu diferite fane.

02. Michael Douglas  pentru că e la mare bătaie cu locul întâi, nevastăsa, Catherine Zeta-Jones s-a folosit de acest detaliu, și a introdus în contractul lor nupțial o clauză care o va umple de bănet dacă Michael va călca strâmb, iar ea va dori divorțul. 

01. David Duchovny  e pe primul loc în top.  Și-a dat seama că nu e bine ceea ce face și s-a internat la o clinică specializată ca să se trateze. După externare s-a apucat de băutură.



2 comentarii:

Max Peter spunea...

S-a întors lumea pe dos, Costin! :)))
La o adică, dacă o fac pe banii lor...

Costin Comba spunea...

Eu as vrea sa vad unul autoton.