sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Despre sfarsitul lumii

1. Ce bine ca nu a fost azi sfarsitul lumii, ca la ora 11:11 dormeam, nu de alta dar nu puteam sa fac fotografii si sa le incarc pe facebook... Unii spun ca ne-au salvat Chuck Norris, Bruce Willis sau Sylvester Stalone.
2. O probbila cauza ar fi ca a intrat Marte in Fecioara... Perversul. Daaa... şi va sta acolo 6 luni. Ce-i mai place si ei. Unii spun ca nu e prea plăcut. Mirat am intrebat : Da ce e virgina? Sau e bolnava si a luat fraieru teapa?
3. Daca dimineata a intarzia cica mai e o varianta, sa vina sfarsitul la ora 11:11 seara. Cica sa ne rugam la ceva bun. Eu o sa ma rog la o sticla de vin din 1993. Dar nu e adevarat, cica se ia ora GMT.  Bai asta e buna, sfarsitul lumii stie de GMT. Te pomenesti ca are si un iPad. Sa vina sa ii dau un Nokia 1100, ca are lanterna si poate are nevoie sa nu umble pe intuneric si poate sa ne si anunte cand vine. Apoi imi spune cineva : vezi ca sa anulat pt 13.13.2013. Cica are o rezonantza mai buna ...numar cu ghinion. Ma duc la somn. Am asteptat destul. Am fost dezamagit, inca odata, de Sfarsitul Lumii
4. Eu astept ca SFASITUL LUMII sa isi faca un cont pe facebook, sau pagina, sa ii dau LIKE. Poate ii fac si un Fun Club.

2 comentarii:

Anonim spunea...

ahahha...foarte tare. Cat am raaaas!!
Cica aici ar venii sfarsitul lumii cu un val(oricum doar atat este nevoie sa curete tot) si eu am spus sa ma urc pe cel mai inalt bloc,sa fac cateva fotografii,sa le incarc repede repede in caz ca ma ia si pe mine valu` sa se bucure lumea de fotografii,sa ramane ceva in urma mea :D Am sa fiu un om de istorie dupa asta:)).
13.13.2013...ahahhahah,foarte tare.
La cata tehnologie avem nu m-ar mira ca sfarsitul lumii sa stie de GMT :)).. oricum,in cine mai avem incredere in ziua de azi? Oricine profita de ocazie sa ne pacaleasca...
Foarte tare Costin.

Unknown spunea...

Foarte fain articolul. Apropo... chiar are Sfarsitul Lumii pagina pe facebook...
Totusi, dupa esecul din 11.11.2011, cred ca Sfarsitului Lumii ii trebuie un GPS ca sa-si gaseasca locul de munca...